Fredag 20/9-19

Halvmulen/halvsolig dag. Visst var det skönt med en promenad. Men graderna var bara mellan 12-14 grader under dagen, så det var inte läge för balkonghäng.

Nöjd med min dag trots att långt ifrån allt det jag skulle göra är gjort. Istället tillkom rengöring av kaffemaskinen, som inte var inplanerat.

Kaffemaskinen talar om, då det är dags för rengöring, genom att visa symboler. Sällan det händer när jag hämtar kaffe. Min svåger däremot brukar råka ut för det ofta då han är här. Likaså den ene sonen. Hahahaha!!! Men idag blev det min tur. Fasen……läste instruktionerna men fattade ändå inte riktigt hur man gör. Så det tog sin tid innan det var klart. Det var väldigt gott med en kopp kaffe efter det.

Attans, det blev bara halva lägenheten som blev städad. Inte har jag heller gjort i ordning förrätten och efterrätt till i morgon, som jag hade tänkt. Får väl se om jag får lust att göra det framåt natten. Förrätten går absolut att göra i morgon……men eftersom jag fortfarande har halva lägenheten kvar att städa i morgon, skulle det vara skönt att ha det momentet klart. Gör jag inte efterrätten ikväll/inatt så blir det ingen efterrätt. Då får det räcka med kaffe/kaka, saft och glass.

Fasen vad det är svårt att få ihop hela familjen på middag samtidigt. Den här gången sprack det också. Roligast såklart då vi är alla tillsammans. Men då blir vi 16 personer vilket innebär att vi inte alla får plats runt samma bord. Nu då vi ”bara” blir 10 personer går det däremot bra. Ser jag fram emot.

Thihihi…….sönerna ska få göra lite nytta också. Ta med sig lite sopor till återvinningen. Dra ut min kökslåda med kryddor. Den har fastnat så jag kommer inte åt några kryddor. Byta färgpatron i skrivaren. Minns banne mig inte hur man gör!!!!

Och ajabaja……jag har glömt att göra i ordning mat idag……och nu ids jag inte!!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredag 20/9-19

 1. Ama de casa skriver:

  Du… Ett tips! Städa efter dom har gått. Ingen kommer att se om det ligger lite damm i hörnen, dom har fullt upp med att umgås. Dessutom skräpar såpass många ned en del också 😀
  Hoppas ni får det huuur trevligt som helst!

  • surridurr skriver:

   Tack för bra tips. Minsta barnbarnet som ännu så länge håller till mycket på golvet vill jag ska kunna vara där utan att få en massa dammludd på sig. Men jag skiter i att dammsuga alla rum!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s