Torsdag 19/9-19

Olika väder idag, kan man säga. Emellanåt gråmulet, emellanåt som just nu, soligt och fint.

Graderna i skuggan är 12,1 kl 11:30

En sån här liten kompis kom på besök idag. Undrade länge vad den egentligen höll på med där på min balkong. Det var verkligen en fönstertittare. Den satte sig, hängde sig på hyllkonsoller, möbler och räcke för att titta in genom fönstren. Jag har nog 3,5-4 meter fönster/balkongdörr ut mot balkongen. Så den tycktes vilja titta in överallt. Var lite roligt att se. Men jag undrar varför den var så nyfiken? Kan den möjligen ha speglat sig själv i fönstren?

Ikväll ska jag på middag hos en kompis. En kusin och jag ska hem till honom. När jag ska hem har stadsbussarna slutat gå så jag har bestämt att det får INTE regna ikväll.

Glad kan jag väl inte säga att jag var för en stund sen. Skulle ringa till en kompis. Men det gick inte så bra. Han svarade inte. Inte nog med det……en telefonröst meddelade att det finns ingen abonnent på numret! Den här kompisen är sjuk…..och som han säger själv att han lever på övertid. Jag blev rädd. Rädd så in i vassen….. Ringde en gemensam kompis, han hade träffat honom i lördags och då var allt som vanligt. Så jag ringde en annan gemensam kompis. Han hade också varit skitorolig, men han åkte igår kväll hem till den här kompisen som är sjuk.

Telefonabonnemanget har blivit kapat, så kompisen har nu ett kontantkortsabonnemang. Han har tappat allas telefonnummer. Nu har vi till slut hittat varandras telefonnummer och surridurrat. Och jag drar en lättnadens suck!

Den här mannen är en person som hur eländigt allt än är hittar humorn. När vi pratade med varandra idag så blev han lite rörd över hur orolig jag blivit. Men så måste han ändå skoja till det. -Var inte så orolig, sjukdomen mår bra och går vidare som den ska!!!!! Såååå typiskt honom.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Torsdag 19/9-19

 1. Ingrid skriver:

  Vilken liten trevlig fönstertittare!
  Jag tror också att den speglade sig, för inte kunde den väl varit så nyfiken på vad du höll på med.
  Ha det så trevligt hos kusinen!
  Kram, Ingrid

  • surridurr skriver:

   Fniss…..jag började just tycka det var riktigt trivsamt att vara så uppmärksammad av den lille gynnaren, men såklart det inte var så. Den gillade att titta på sig själv!
   Ja, jag ska inte hem till kusinen men vi två ska hem till en gemensam kompis. Men tack, vi ska nog se till att ha det trevligt!
   Kram

 2. Lantlivsbilder skriver:

  Tur att du hade Talgoxen som kompis. Allt man har kan numera bli kapat.
  Svante

  • surridurr skriver:

   Jag tror inte, tack och lov, att något jag har någonsin har blivit kapat. Kanske bara tur, eller så har det varit tillräckligt virusskydd. Fattar bara inte hur ett telefonabonnemang kan bli kapat??

   • Lantlivsbilder skriver:

    Ju mer teknik, och modernare prylar, desto större är risken att någon vill ha det. När det gäller telefoni, kör jag med principen att aldrig svara på nummer jag inte har i min telefonbok. Kollar alltid, om det är legitima nummer innan jag ringer upp numret.
    Svante

   • surridurr skriver:

    Så noga är inte jag…….men har ändå aldrig fått någon telefon kapad. Handlar det då om bara tur/otur?

   • Lantlivsbilder skriver:

    Du har nog tur, eller inte så där jätte moderna prylar. Du kanske inte kommit upp i lättlurad ålder, och får vara ifred tills dess.
    Svante

   • surridurr skriver:

    Njaeeee, den äldsta laptopen är nog 5-6 år nu. Den lite nyare är nog 3 år. Paddan är nog 2-3 år. Mobilen (som jag också surfar med) är nog 1,5 år. Inget är alltså sprillans nytt men heller inte lastgammalt. ”Busarna” har ingen aning om hur ny/gammal deras offers prylar är, det är inte prylarna i sig de vill åt. Jag kanske har tur samt hyfsat bra virusskydd?

   • Lantlivsbilder skriver:

    Jag får nog ha min dator ifred, den är omkring 10 år gammal, med Windows 7 pro. Däremot försöker man ta sig in i routern, med jämna mellanrum. Mobiltelefonen är endast till för telefonerande.
    Svante

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s