Huvva

Gick ut på balkongen. Såg att det hängde en tunn tråd…….förstod direkt. En ”fulingtråd”. Undrar om det går att spraya ner den tänkte jag och provade. Det enda som hände var att tråden började gunga. Fy fan!!

Ställde mig på behörigt avstånd och studerade tråden uppifrån och ner….. längst ner var det något……där var ju en liten sån där fuling med en jäkla massa ben.

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

Vågade närma lite, lite närmare och sprayade för fullt där nere i slutet på tråden. Ber krukväxten som stod bakom och som också fick Ajax shower power över sig.

Fulingen såg död ut. För säkerhets skull sprayade jag vidare ett bra tag till. Så försvann tråd och fuling…..jag tror de föll ner utanför balkongräcket. Eftersom jag inte var helt säker så sprayade jag hela balkonggolvet.

Ska tacka min svåger. Innan jag bestämde mig för att försöka hitta en lägenhet på bottenvåningen med uteplats, så var just farhågan ”fulingar”, svågern tycker jag ska vänta ett tag och se om det dyker upp en sån lägenhet och om/när det dyker upp någon jag köper så ska han se till att jag har någon spray som jag kan spruta på eventuell fuling som visar sig. Då fick jag ideén om att OM någon fuling dyker upp på min balkong så kan jag spraya den med rengöringsmedel.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s