Fredag 6/9-19

Solen skiner på oss och värmer fortfarande. Graderna är bara 22,9 i solen, 17 i skuggan. Absolut läge för att vara lättklädd på ett balkonghäng fortfarande. Någon gång emellanåt kommer det en liten vindpust och då känns det att det inte är samma värme längre.

Konstig natt följdes av lite konstig dag. Hmm! Igårkväll råkade jag visst somna framför TV:n. Hade bestämt mig för att se på

  • Timjan tupp eller tårta (småtrevligt, kan ses på om inget annat är på gång)
  • Hundra procent bonde (tycker det är ganska trevligt program, roligt att se hur man tar tillvara på gammal kunskap)
  • Aktuellt
  • Kanske någon film eller deckare

Det första programmet såg jag i förväg på play-tv, liksom det andra. Men minns bara vagt lite av början på det det andra programmet. Nyheter och film/deckare blev inte av.

Vaknade i TV-soffan av ett ryck. Va….va…….jag fattade ingenting….det tog några sekunder innan poletten trillade ner. Aha, jag hade somnat där i soffan. Sen blev jag alldeles förskräck över att det var så mörkt ute. Fortfarande lite mer vimsig än vanligt i mitt halvsovande hjärnkontor. Nej, är det vinter……ånej……jag vill INTE att det ska vara mörkt på morgonen!!

Klev upp. Gick in i köket och drack vatten. Upptäckte att köksklockan gick fel. Enligt den var klockan 21:25!!! Kollade mobilen – och det visade sig vara rätt tid som köksklockan visade!!! Hahahahaha!!!

Placerade mig i TV-soffan igen och såg på

  • Hundra procent bonde, nästan klart. Somnade alltså om igen. Vaknade med ett ryck igen. Klockan var 3:48!

Dagen varit lika konstig den. Frukost vid 5-tiden, hur galet är inte det? Ute på stan och fikat ihop med en kompis. Vi har båda politiska uppdrag och hade mycket att prata om. Någon 9-km promenad har jag då långt ifrån uppnått idag. Bara strax över 4. Träningsvärk blev det efter förrförra dagens promenerande. Tror att jag motverkat den med att promenera igår och kanske det lilla idag också. Fniss, träningsvärken känns mest då jag reser mig upp från sittande läge. Anledning att stanna kvar i sittande lägen? Hahahahaha….

Väl hemma igen så blev det såklart balkonghäng. Alldeles underbart att sitta där i värmen, höra avlägsna glada barnskratt från skolgården i närheten. Tänk att solen ligger på så här sent på eftermiddagen tänkte jag. Nu hög tid att fixa middag. Tittade på klockan som visade 14:15!!!! Ja, den här dagen lika underlig som natten till idag.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s