Mysig söndagskväll

Halvgrå söndag. Bra på ett sätt. Mer blev gjort här hemma som jag låg efter med.  Fram emot kvällen kom några kompisar på ostar, kex, vindruvor, päron, iskallt vitt vin. 

Ett tag sedan vi träffades nu. Så det var massor att prata om. Vi har bestämt en dag för en liten båttur över havet.  En av dem jag träffade ikväll och jag, var bästisar under hela grundskolan. Hon sov över hos mig hur ofta som helst på helgerna, ibland jag hos henne också. Men oftast hos oss eftersom vi hade lite större. Så vi är båda i stort sett uppvuxna med både mina och hennes föräldrar, hennes och min syster.

Det gör att jag har en speciell känsla för hennes barn och barnbarn. Liksom hon detsamma för mig. Så just vik har mycket att avhandla när vi träffas. Hon stannade kvar lite längre än övriga, så vi hann också prata om sånt vi inte pratar om inför alla andra, även om de andra också är nära vänner. 

Både roligt och skönt.

Annonser

Om surridurr

Mitt i livet Gillar att umgås med vänner och familj Intresserad av att följa vad som händer och sker Radikal Avskyr: råttor, spindlar, ormar, dansband, ketchup och svamp! Bloggar inte dagligen, men ofta i samband med helger/ledigheter - så förlåt att jag inte hinner läsa andras inlägg den tid jag inte bloggar!! Med hjärtat till vänstepppppl
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s