Sliskiga män……

ful gubbeVet inte hur länge diskussioner har pågått om vissa män/grabbars sätt att ta sig rätten att tafsa på och våldta kvinnor/flickor.

Då jag var ung var det inte tillåtet för män/pojkar att våldta. Ändå hände det lika ofta som nu. Skulden, som nu, ansågs vara kvinnans pga klädsel, tidigare sexuell erfarenhet osv. Kvinnor skulle inte vistas där det är testosteronfylldhet! Men nu diskuteras det mer, attityden är väl mer att det faktisk inte är tillåtet för män/pojkar att tafsa heller. Ändå händer det fortfarande.

Numera försöker vissa (främlingsfientliga) att vrida på frågan så att det ska handla om unga flyktingmän som våldför sig på kvinnor för att de inte är vana att kvinnor har samma rätt som män till uteliv.

Det kanske är så att det finns en felaktig kvinnosyn hos vissa flyktingar. De måste få veta vilka lagar och regler som gäller här. För övrigt har inte de främlingsfientliga som representeras i riksdagen precis gjort sig kända för att driva frågor om kvinnors rättigheter och jämställdhet.

Men det här problemet med bristande respekt för kvinnor/flickor handlar inte om flyktingar. Det handlar om att kvinnor/flickor har problem med sliskiga MÄN/GRABBAR.

Ska det vara så svårt att förstå att nej betyder nej?

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar, Så tycker jag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sliskiga män……

  1. farfar hebbe skriver:

    Mors,,ja det är för jävligt,tänk så många gånger kvinnan ifrågasätts som våldtäcktsoffer och gärningsmannen går fri,,inkompetänta domare eller???.
    Ja man ser ofta dessa atrapper på båtar,,i detta fallet behövs en som skrämmer katter..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s